> Mirësevini ne WWW.PETRITI.TK, ketu do gjeni gjithqka qe e kerkoni po ashtu mundë te beni reklamime te ndryshme me qmime te volitshme ,ju urojm kenaqesi dhe rahati me veb faqen tonë
MIRSEVINI

. - KONTAKTONI .
 

Welcome
KONTAKTONI .
LIBRI I SHENIMEVE .
BOTA E YJEVE
VIDEO MUZIKORE
SI TE KOPJONI KUR KENI TEST
FJALË TE URTA
TE DUA NE 100 GJUHË TE BOTES
CHAMPIONS LEAGUE .
MOBILA new
Titleujjj
LAJME LIVE .
FRAZA DASHURIE
SPORT - VIDEOS
PËRRALLA
hnrnrytn
LIVE - SCORE
SA TE SHPEJT E KI RRJETIN
KENGË REMIXA
MOTI
PERRALLË ME TUPAN
ADEM JASHARI
GJERA INTERESANTE
PETRITI - CHAT
fjalor-GJERMANISHT-SHQIP
DEKLARATA E PAVARËSISË
FOTO
HISTORIA SHQIPTARE
FOTO DASHURIE
POEMA TE NDRYSHME msn
SHPALLJE
MEDIAT
MP3 SHQIP
KENGË RAPSODIKE
TESTI I DASHURISË
GAME
GRIME
- SMS -
FOTO HUMORI
BARCOLETA
HASHIM THAQI
SHESË - BLEJ
PRISHTINA 1926 -1961
VIDEO - POLITIKE
INFORMATA
HARTA E KOSOVËS
PAVARËSIA E KOSOVËS
HOROSKOPI -2008
GAME 2
PUNO HARTË
arbria e eperme
TV - BOTERORE
Titleliilli

KONTACT

 Portali Mbarëkombëtar Shqiptarë WWW.PETRITDEMAJ.PAGE.TL, i themeluar më 17 02 2008, është një ndër portalet më të vizituar shqiptarë në internet.

      Me një mesatare vizitorësh 250- 530 (1500- 2000klikime) në ditë, PETRITDEMAJ.PAGE.TL,është një ndër faqet më të preferuara të shqiptarëve të grupmoshave 16 - 35 vjeç. Numri më i madh i vizitorëve është nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe nga vendet perëndimore ku jetojnë pjesa më e madhe e shqiptarëve si Gjermania, Zvicra, Italia, SHBA-të dhe Greqia.

      Me pëmbajtjen që rifreskohet çdo ditë, paanshmërinë, saktësinë dhe objektivitetin e transmetimit të informacionit, PETRITDEMAJ.PAGE.TL,ka krijuar një target vizitorësh të konsoliduar, të cilët janë të lidhur me përmbajtjen që ne ofrojmë. Dëshmi për këtë janë numri i lartë i komenteve të lajmeve dhe të forumit, numri i madh i downlodimeve të shërbimeve tona (psh. toolbar), etj.

      Bazuar në eksperiencën tonë të deritanishme, në besimin që vizitorët kanë në Portalin tonë, PETRITDEMAJ.PAGE.TL, ju jep mundësinë bizneseve të ndryshme të reklamojnë aktivitetin e tyre.


copyright © 2005 - 2008 by petritdemaj.page.tl

Me shkruaj ne EMAIL
ETNO ENGJUJT - Le per mua mama


Tingulli 3nt - Kalle Sonte


MIRSA KERCELLI feat GENTZ - Buzen mbi buz


Another World -Nora Istrefi


ADELINA ISMAILI -Trimit Tim


SLILLZ - Wu qa po shoh


KALTRINA SELIMI -Auto StopThis website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free