> Mirësevini ne WWW.PETRITI.TK, ketu do gjeni gjithqka qe e kerkoni po ashtu mundë te beni reklamime te ndryshme me qmime te volitshme ,ju urojm kenaqesi dhe rahati me veb faqen tonë
MIRSEVINI

. - TV - BOTERORE
 

Welcome
KONTAKTONI .
LIBRI I SHENIMEVE .
BOTA E YJEVE
VIDEO MUZIKORE
SI TE KOPJONI KUR KENI TEST
FJALË TE URTA
TE DUA NE 100 GJUHË TE BOTES
CHAMPIONS LEAGUE .
MOBILA new
Titleujjj
LAJME LIVE .
FRAZA DASHURIE
SPORT - VIDEOS
PËRRALLA
hnrnrytn
LIVE - SCORE
SA TE SHPEJT E KI RRJETIN
KENGË REMIXA
MOTI
PERRALLË ME TUPAN
ADEM JASHARI
GJERA INTERESANTE
PETRITI - CHAT
fjalor-GJERMANISHT-SHQIP
DEKLARATA E PAVARËSISË
FOTO
HISTORIA SHQIPTARE
FOTO DASHURIE
POEMA TE NDRYSHME msn
SHPALLJE
MEDIAT
MP3 SHQIP
KENGË RAPSODIKE
TESTI I DASHURISË
GAME
GRIME
- SMS -
FOTO HUMORI
BARCOLETA
HASHIM THAQI
SHESË - BLEJ
PRISHTINA 1926 -1961
VIDEO - POLITIKE
INFORMATA
HARTA E KOSOVËS
PAVARËSIA E KOSOVËS
HOROSKOPI -2008
GAME 2
PUNO HARTË
arbria e eperme
TV - BOTERORE
Titleliilli

TV - BOTERORE

VETEM PER JU   ~www.petritdemaj.page.tl

 
 
TV-te BOTERORE
Per te ndjekur kanalet televizive duhet te keni player te instaluar ne kompjuterin tuaj. Playerat mund te downlodohen falas.
Per Windows dhe Macintosh mund te perdorni Windows Media Player per 'Media' streams, Real Player per 'Real' streams dhe Quicktime Player -in e Apples per 'Qtime' streams.
Ne shumicen e platformave (perfshire Windows, Mac OS dhe Linux) TV-te mund te ndiqen duke perdorur VLC ose MPlayer

TV Arabe
104 Al Jazeera, Quatar Media
 TV Kineze
202 ATV, China Media
512 Channel TV, China Media
350 NJTV-2, China Real
141 NTD TV, China Media
225 Shanxi TV News, China Real
 TV Kroate
225 HTV1, Croatia Real
 TV Ceke
400 Ceska TV, Czech Republic Media
786 Ocko TV, Czech Republic Media
 TV Dutch
230 Donna Radio, Belgium Media
800 Holland Doc, Netherlands Media
500 Jeugdjournaal, Netherlands Real
510 NOS Journaal, Netherlands Media
791 NOS Journaal 24, Netherlands Media
320 RNN 7, Netherlands Media
424 RTLZ, Netherlands Media
100 RTV NH, Netherlands Real
491 RTV Oost, Netherlands Media
796 Talpa, Netherlands Media
491 TV Gelderland, Netherlands Media
466 VPRO 3/12 Stage, Netherlands Media
 TV Estoniane
245 Life TV, Estonia Media
 TV Finlandeze
800 Funet, Finland Real
341 Taru-Tv, Finland Media
341 TV Oddasat, Finland Media
332 YLE24, Finland Media
 TV Franceze
100 CPAC, Canada Media
256 Cybertika, France Media
100 Europe By Satellite, Belgium Real
225 MBC, Mauritius Real
150 RFO Guyana, Guyana Real
150 RFO Martinique, Martinique Real
150 RFO Polynesia, Polynesia Real
150 Senat, France Media
271 Sunvibz TV, France Media
539 TVM3, France Media
 TV Spanjole
100 100% Noticias, Nicaragua Real
119 Canal 13, Chile Media
101 Canal 9, Argentina Media
141 CubaVision, Cuba Media
509 EWTN TV Espanol, USA Real
229 Ondajerez TV, Spain Media
100 RTVA, Andorra Real
301 TeVe de Mente, Mexico Real
225 TNP, Peru Real
225 TV Nacional de Chile, Chile Real
102 Venezolana de TV, Venezuela Media
 TV Angleze
320 10TV Newsbreak, USA Media
363 3BTV, USA Media
340 AFTV Comedy, USA Qtime
340 AFTV Indy Reels, USA Qtime
340 AFTV Movie Classics, USA Qtime
340 AFTV Music Videos, USA Qtime
340 AFTV Sci-Fi / Horror, USA Qtime
225 BBC Channel Islands, UK Real
225 BBC Liquid News, UK Real
225 BBC News 24, UK Real
201 Broadband Kids, Australia Real
276 BYU TV, USA Media
100 C-Span, USA Real
225 CBC The National, Canada Real
331 Channel 125, USA Media
267 Daytona Beach Live, USA Real
273 eaTV, USA Media
500 EWTN TV, USA Real
221 GalaxyUniverseTV, USA Real
352 IMN, USA Real
225 Ireland Live TV, Ireland Real
500 Kulaks Woodshed, USA Media
239 Louisiana Jukebox, USA Media
300 Mania TV, USA Media
150 NASA TV, USA Media
999 Research Channel, USA Media
348 SCCtv Broadband, USA Media
300 Shop NBC, USA Media
370 UMTV 22, USA Real
100 UN Webcast, United Nations Real
760 WCITV, USA Qtime
 TV Gjermane
450 3Sat, Germany Real
256 ARD Tagesschau, Germany Real
251 Kitz TV, Austria Media
300 N-TV, Germany Real
591 TW1, Austria Media
375 ZDF, Germany Media
 TV Greke
220 Cyprus Sat, Cyprus Real

 TV Hungareze
127 ATV, Hungary Media
310 HIR TV, Hungary Media
403 Party TV, Hungary Media
 TV serbe
100 RTS 1, Serbia Real
100 RTS 2, Serbia Real
 TV Slovake
151 TV Markiza, Slovakia Media
 TV Suedeze
755 Dorotea TV, Sweden Media
600 SVT News, Sweden Real
 TV Tailandeze
492 News 1, Thailand Media
392 TV5, Thailand Media
 TV Izraelite
210 Live Sports, Israel Media
Icelandic TV Islandeze
291 PoppTiVi, Iceland Media
 TV Italiane
225 24ORE TV, Italy Real
273 Coming Soon TV, Italy Media
150 Rai News 24h, Italy Real
150 Rai Sport 24h, Italy Real
220 Telecolor, Italy Real
 TV Japoneze
357 Daiwa Securities, Japan Media
325 Fuji News Network, Japan Real
259 JAL TV, Japan Media
300 NBS, Japan Media
300 So-Net TV, Japan Media
225 Yomiuri News, Japan Media
 TV Koreane
218 L-TV, South Korea Media
273 MBN Dream, South Korea Media
200 YTN Live, South Korea Media
 TV Kurde
190 Kurdistan TV, Iraq Media
256 Roj TV, Belgium Media
 TV Lituaneze
273 EuroTV, Latvia Media
226 TV5 Live, Latvia Media
 TV Luksemburgu
100 RTL, Luxembourg Media
 TV Malaje
297 RTB Brunei, Brunei Media
 TV Malteze
224 Super1 TV, Malta Media
319 TVM Malta, Malta Media
 TV Norvegjike
300 NRK News, Norway Media
 TV Papiamento
225 Bo Canal 24, Netherlands Real
 


=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=
Me shkruaj ne EMAIL
ETNO ENGJUJT - Le per mua mama


Tingulli 3nt - Kalle Sonte


MIRSA KERCELLI feat GENTZ - Buzen mbi buz


Another World -Nora Istrefi


ADELINA ISMAILI -Trimit Tim


SLILLZ - Wu qa po shoh


KALTRINA SELIMI -Auto Stop